Interim

Marketing- en communicatiedoelstellingen realiseren. Door advies, training of interim. LaVerbe heeft adviseurs die u in-company vooruit helpen.
Anet Huisken heeft een gevarieerd palet aan opleidingen gevolgd. Zo deed zij een opleiding aan de School van Journalistiek in Tilburg en voltooide zij de studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna was zij redacteur bij verschillende omroepen. Recentelijk voltooide zij de opleiding senior-communicatieadviseur. Anet heeft uitgebreide ervaring als interim-adviseur communicatie.
Aartjan Mandersloot studeerde af bij Purdue University (V.S.) en bij Artez/AKI akademie voor beeldende kunst. Managing partner van LaVerbe. Aartjan is als senior-adviseur betrokken bij bijzondere projecten en is een ervaren gesprekspartner voor besturen, directies én medewerkers. Combineert een analytische aanpak met creativiteit. Expertise en ervaring in project- en interimmanagement.
Rijk Willemse heeft een achtergrond in taalkunde, filosofie en communicatie. Doctoraal computerlinguïstiek (cum laude). Als partner in LaVerbe hij is een senior consultant, sparring partner en coach. Hij is gespecialiseerd in het overbrengen van complexe zaken op een eenvoudige maar toch strategisch gemotiveerde wijze. Rijk is een geweldige trainer en hij heeft de gave anderen te enthousiasmeren. Online sinds 1983.
Meer weten? Bel (024) 38 22 822.
Terug naar boven